Κάποτε ΚΡΑΤΟΥΣΕ μικρόφωνο ο Κρασό! Την Πέμπτη θα ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ Ντούντελανζ

Κάποτε ΚΡΑΤΟΥΣΕ μικρόφωνο ο Κρασό! Την Πέμπτη θα ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ Ντούντελανζ

Τα Μέσα του Λουξεμβούργου είχαν δημοσιοποιήσει από χθες τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στην Ντουντελάνζ. Την ομάδα που θα φιλοξενήσει αύριο ο ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσιάμπιονς Ληγκ. 

Tερματίστηκε η συνεργασία με τον Βέλγο τεχνικό Εμίλιο Φερέρα, επειδή δεν πάει καλά η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα. Μόλις τρεις μήνες άντεξε στον πάγκο της ομάδας ο 52χρονος τεχνικός.

Την ομάδα θα κοουτσάρει στο ΓΣΠ, όπως γράφουν τα τοπικά Μέσα, ο Βέλγος Μπερτράντ Κρασό, βοηθός του Φερέρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βιογραφικό του).

Image result for bertrand crasson

Ο 47χρονος υπηρεσιακός προπονητής, πριν μερικά χρόνια δούλευε ως δημοσιογράφος, αφού υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που έπαιρνε συνεντεύξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι έγραψε χθες ιστοσελίδα του Λουξεμβούργου

Image result for bertrand crasson

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE