Η φοβερή ατάκα του Αντσελότι στον Κλοπ μετά τη νίκη της Νάπολι

Η φοβερή ατάκα του Αντσελότι στον Κλοπ μετά τη νίκη της Νάπολι

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τι είπε στον Γιούργκεν Κλοπ μετά από το τέλος του Νάπολι – Λίβερπουλ 2-0.

Aντσελότι και Κλοπ είχαν σύντομο τετ-α-τετ, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης Νάπολι – Λίβερπουλ και τη νίκη των Ιταλών με 2-0. Απολαυστικός ο τεχνικός των Ναπολιτάνων όσον αφορά στην κουβέντα του με τον προπονητή των «Κόκκινων».

Ο Καρλίτο, λοιπόν, αποφάσισε να μην κρύψει από τους δημοσιογράφους αυτά που είπε στον Γερμανό ομόλογό του. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός κόουτς αποκάλυψε: «Μην ανησυχείς. Όταν χάνεις στη Νάπολι, τότε τελειώνεις τη σεζόν κατακτώντας το Champions League. Τον καθησύχασα».

Η ατάκα του Καρλίτο δεν ήταν τυχαία. Πέρυσι στη Νάπολη η Λίβερπουλ είχε ηττηθεί με γκολ του Ινσίνιε στην 90′. Βέβαια, αυτή η ήττα δεν κόστισε καθώς η σεζόν ολοκληρώθηκε με τους Άγγλους να κατακτούν στη Μαδρίτη το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE