Στην άριστη συνεργασία Κύπρου - Γαλλίας αναφέρθηκε ο ΥΠΕΞ σε συνάντησή του με τη νέα Πρέσβη της χώρας στην Κύπρο

Στην άριστη συνεργασία Κύπρου - Γαλλίας αναφέρθηκε ο ΥΠΕΞ σε συνάντησή του με τη νέα Πρέσβη της χώρας στην Κύπρο

Συνάντηση με την νέα Πρέσβη της Γαλλίας στην Κύπρο, Ιζαμπέλ Ντουμόντ, η οποία αναμένεται να επιδώσει σύντομα τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε την Τρίτη 17/9 ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.


Ο κ. Χριστοδουλίδης καλωσόρισε την κ. Ντουμόντ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η άριστη συνεργασία μεταξύ Κύπρου και Γαλλίας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και κατά τη διάρκεια της δικής της θητείας στο νησί, αναφέρεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.