Διπλό μπράβο για την σκληρή δουλειά

Διπλό μπράβο για την σκληρή δουλειά

H απόλυτη επιβράβευση για τον Κίττο τον τερματοφύλακα της Αγίας Νάπας που πήρε κλήση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή μας Πάμπο Χριστοδούλου.

 Ο τερματοφύλακας της Αγίας Νάπας που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έτσι από τον πάγκο της Αγίας Νάπας βρέθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα . Μια κίνηση η οποία ασφαλώς δικαιώνει και το ίδιο για την σκληρή δουλειά που κάνει αλλα και από την άλλη δικαιώνει και τον προπονητή του Γιώργο Κοσμά ο οποίος τον έριξε στην μάχη και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE