Ελένη Μενεγάκη: Ο άγνωστος αρραβώνας της  – Χώρισαν μόλις πήγε ΑΝΤ1 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Ο άγνωστος αρραβώνας της  – Χώρισαν μόλις πήγε ΑΝΤ1 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο λόγος για τον καρδιοχειρουργό Δημήτρη Βήχο με τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη είχε αρραβωνιαστεί την δεκαετία του ’90.

Ο ίδιος μίλησε σε συνέντευξή του για την τότε σχέση τους: «Έχω καλές αναμνήσεις. Δεν έχω να πω κάτι κακό για την Ελένη».

Αποκάλυψε ότι: «Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα τότε. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος ούτε εγώ για γάμο ούτε η Ελένη. Ήταν στο πέταγμά της τότε, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μετά μπήκε στον Ant1 και τα πράγματα άλλαξαν ακόμα περισσότερο».

«Η Ελένη» είπε «προτίμησε άλλα πράγματα και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικός από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε».

«Ο έρωτας και η αγάπη η μεγάλη έληξαν για εμάς άδοξα λόγω γεγονότων και από τη δική μου τη μεριά τότε» σημείωσε.

Καταλήγοντας ανέφερε: «Όπως και η Ελένη άρχισε τότε να καριερίζει, έτσι και εγώ άρχιζα την καρδιοχειρουργική, ήμουν στην περίοδο που έχτιζα την καριέρα μου».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE