Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας ο Υπουργός Brexit

Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας ο Υπουργός Brexit

Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας θα βρεθεί αύριο, Τετάρτη, ο Βρετανός Υπουργός, αρμόδιος για το Brexit, Στιβ Μπάρκλεϊ, ο οποίος θα έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία ενόψει της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ την 31η Οκτωβρίου.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας, κατά τη σύντομη επίσκεψή του, ο κ. Μπάρκλεϊ θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και αξιωματούχους από τον επιχειρηματικό κόσμο για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Brexit.

«Η επίσκεψη του κ. Μπάρκλεϊ αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Κυβέρνησης να δείξει ότι αν και το Ηνωμένο Βασίλειο φεύγει από την ΕΕ, με ή χωρίς συμφωνία, την 31η Οκτωβρίου, έχει ανανεωθεί η ενέργεια και η επικέντρωση για επίτευξη μιας συμφωνίας που θα είναι προς το συμφέρον του ΗΒ και της ΕΕ συνολικά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.