«Εσύ θα περάσεις καλά κι εγώ θα γίνω μάνα»! 25χρονη πληρώνει 500 ευρώ για να την αφήσουν έγκυο

«Εσύ θα περάσεις καλά κι εγώ θα γίνω μάνα»! 25χρονη πληρώνει 500 ευρώ για να την αφήσουν έγκυο

Αγγελία έβαλε μια νεαρή Ρουμάνα υποσχόμενη μια ξεχωριστή νύχτα αλλά και 500 ευρώ αμοιβή για να την αφήσει κάποιος έγκυο.

Η 25χρονη κοπέλα έβγαλε ανακοίνωση στο Facebook με.. σλόγκαν «Εσύ θα περάσεις καλά και εγώ θα αποκτήσω μωρό» και περιμένει απαντήσεις.

Η Adelina Albu, μάλιστα, τονίζει ότι εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κάποιος να τη γονιμοποιήσει και μετά να παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα ως πατέρας του παιδιού.

«Είμαι μια συνειδητοποιημένη γυναίκα, που θέλει να αποκτήσει παιδί» αναφέρει η ίδια τη στιγμή που τα μηνύματα πέφτουν βροχή στον λογαριασμό της.

Adelina Albu

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE