Με πτώση έκλεισε η Γουόλ Στριτ μετά τις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία

Με πτώση έκλεισε η Γουόλ Στριτ μετά τις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία

Στο κόκκινο έκλεισε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Δευτέρα (16/9), εξαιτίας της ανησυχίας για την απότομη αύξηση της τιμής του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 142,7 μονάδες (-0,52%) και έκλεισε στις 27.076,82 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 8.153,54 μονάδες, μειωμένος κατά 23,17 μονάδες ή -0,28%.

Ο διευρυμένος δείκτης Standard & Poor`s 500 που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.997,96 μονάδες, με απώλειες 9,43 μονάδων ή -0,31%.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE