ΠΡΩΤΑΡΑΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Χειρουργήθηκε 24χρονη – Στο νοσοκομείο και 45χρονος

ΠΡΩΤΑΡΑΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Χειρουργήθηκε 24χρονη – Στο νοσοκομείο και 45χρονος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Πρωταρά – Παραλίμνι το βράδυ της Δευτέρας (17/9).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μοτοποδήλατο που οδηγείτο από 45χρονο τουρίστα και συνοδηγός ήταν 24χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε σφοδρά με όχημα 24χρονου.

Τα δύο οχήματα φαίνεται να κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση. 

Οι δύο τουρίστες, ο 45χρονος και η 24χρονη, που σημειώνεται ότι έφεραν κράνη, μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Η 24χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο 45χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE