Εκβιασμοί, εμφύλιος και συλλήψεις

Εκβιασμοί, εμφύλιος και συλλήψεις

Χαμός στην οικογένεια της Γιούβε, η οποία κατήγγειλε ότι την εκβίαζε η curva, σε έναν πόλεμο που έχει ξεσπάσει για τα προνόμια σε εισιτήρια, αλλά και τις παραβατικές συμπεριφορές των tifosi.

Ο εσωτερικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια της Γιουβέντους, οδήγησε την ίδια τη διοίκηση να καταγγείλει εκβιασμό και ένα σωρό ακόμα αδικήματα από μερίδα των οπαδών της. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη 12 μελών από διαφορετικά club οπαδών του συλλόγου. Σημαντικά μέλη των Drughi, Tradizione-Antichi valori, Viking, Nucleo 1985, Quelli… di via Filadelfia, έχουν συλληφθεί σε μία υπόθεση που παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία της Γιουβέντους, η ομάδα δέχτηκε εκβιασμό από τους εν λόγω συνδέσμους, καθώς προσπάθησε να αλλάξει την πολιτική διαχείρισης των εισιτηρίων και να μειώσει τα προνόμιά τους. Οι σύνδεσμοι που κατηγορούνται για εκβιασμό, ξέπλυμα χρήματος, βία και διακίνηση ναρκωτικών, είδαν να χάνεται η διαχείριση των εισιτηρίων και φαίνεται πως εκβίασαν το club ότι θα είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά, ώστε να υπάρξει τιμωρία και να κλείσει η curva.

Προφανώς θα υπάρξει συνέχεια σε όλη αυτή την ιστορία. Μπορείται όμως να διαβάσετε το προφητικό blog του Παναγιώτη Παλλαντζά στο gazzetta.gr με τίτλο «Γιουβέντους, ultras, μαφία, μυστικές υπηρεσίες, αυτοκτονία, Super League…».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE