ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποίηση Δήμου Μόρφου για την απελευθέρωση των δύο γυναικών από τις κατοχικές αρχές

Ικανοποίηση Δήμου Μόρφου για την απελευθέρωση των δύο γυναικών από τις κατοχικές αρχές

Την ικανοποίησή του για την απελευθέρωση των δύο γυναικών, που "συνελήφθησαν" άδικα από τις κατοχικές αρχές, με την πρόφαση ότι φωτογράφιζαν το σπίτι τους, στο οποίο διαμένει παράνομα Τούρκος στρατιωτικός, εκφράζει ο Δήμος Μόρφου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Μόρφου εκφράζει την ελπίδα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τέτοιο απαράδεκτο συμβάν και απαιτούμε να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός προς τους νόμιμους ιδιοκτήτες τόσο από όσους διαμένουν παράνομα στα σπίτια μας όσο και από τις κατοχικές αρχές.

Τέλος, ο Δήμος Μόρφου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Εξωτερικών και την Αστυνομία Κύπρου, οι οποίοι με τις άμεσες ενέργειές τους κατάφεραν να επιλυθεί τόσο σύντομα το απαράδεκτο αυτό θέμα που δημιουργήθηκε αναίτια από την «αστυνομία» του ψευδοκράτους, απελευθερώνοντας τις δύο γυναίκες.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top