Ικανοποίηση Δήμου Μόρφου για την απελευθέρωση των δύο γυναικών από τις κατοχικές αρχές

Ικανοποίηση Δήμου Μόρφου για την απελευθέρωση των δύο γυναικών από τις κατοχικές αρχές

Την ικανοποίησή του για την απελευθέρωση των δύο γυναικών, που "συνελήφθησαν" άδικα από τις κατοχικές αρχές, με την πρόφαση ότι φωτογράφιζαν το σπίτι τους, στο οποίο διαμένει παράνομα Τούρκος στρατιωτικός, εκφράζει ο Δήμος Μόρφου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Μόρφου εκφράζει την ελπίδα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τέτοιο απαράδεκτο συμβάν και απαιτούμε να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός προς τους νόμιμους ιδιοκτήτες τόσο από όσους διαμένουν παράνομα στα σπίτια μας όσο και από τις κατοχικές αρχές.

Τέλος, ο Δήμος Μόρφου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Εξωτερικών και την Αστυνομία Κύπρου, οι οποίοι με τις άμεσες ενέργειές τους κατάφεραν να επιλυθεί τόσο σύντομα το απαράδεκτο αυτό θέμα που δημιουργήθηκε αναίτια από την «αστυνομία» του ψευδοκράτους, απελευθερώνοντας τις δύο γυναίκες.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE