Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Πέγειας

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Πέγειας

br />Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στο κρατικό δάσος Πέγειας. Έκαψε συνολικά 2,5 δεκάρια κρατικού δάσους με Αοράτους, Σχινιές και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά ενδέχεται να τέθηκε κακόβουλα, γεγονός που διερευνάται από την Αστυνομία.

Όπως σημειώνεται, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:30 με τρεις ξεχωριστές εστίες φωτιάς, εντός του κρατικού δάσους Πέγειας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών, με 6 υπαλλήλους και δέκα δασοπυροσβέστες, καθώς και τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα.

Κινητοποιήθηκαν επίσης τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα του Τμήματος Δασών, χωρίς όμως να χρειαστεί η επέμβαση τους στο μέτωπο της πυρκαγιάς. 

 

από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE