ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το βραβείο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ από την ΚΟΕ στην ΟΠΑΠ Κύπρου

Το βραβείο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ  από την ΚΟΕ στην ΟΠΑΠ Κύπρου

Δίκαιη χαρακτήρισε την απονομή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η απονομή του βραβείου «Ευ αγωνίζεσθαι» από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, αποτελεί ασφαλώς ύψιστη τιμή για την ΟΠΑΠ Κύπρου. Κι όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αξιολογεί ως δίκαιη την απονομή τότε η τιμή ερμηνεύεται και ως καθολική αναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς της ΟΠΑΠ στην κοινωνία της Κύπρου.

Η απονομή έγινε στη διάρκεια της Γιορτής Fair Play που διοργάνωσε στο Ολυμπιακό Μέγαρο η ΚΟΕ, με τον πρόεδρό της Ουράνιο Ιωαννίδη, να δηλώνει ότι «πολλά δεν θα μπορούσαν να γίνουν  αν δεν βρίσκαμε συμπαραστάτη την ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία με το  κοινωνικό έργο που επιτελεί, αγκαλιάζει τομείς πέραν του αθλητισμού, προσφέροντας  πολυδιάστατα στον τόπο μας. Η απονομή του βραβείου «Fair Play», αποτελεί ελάχιστη αναγνώριση για αυτή της, την προσφορά».

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι «στα 45 χρόνια της παρουσίας και της δράσης του στην Κύπρο, ο ΟΠΑΠ στηρίζει, μέσα από ένα πολυδιάστατο φάσμα δραστηριοτήτων, κάθε αγώνα για τον Αθλητισμό, την Παιδεία, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Υγεία». Αναφέρθηκε επίσης στην επί σειρά ετών απονομή από την ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τον ΚΟΑ των βραβείων ήθους και αθλητοπρέπειας για να καταλήξει ότι «το «ευ αγωνίζεσθαι αποτελεί μια βασική διάσταση της δράσης της ίδιας της ΟΠΑΠ»

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, εξέφρασε τις ευχαριστίες  όλων των ανθρώπων της ΟΠΑΠ για την τιμή, την οποία ερμήνευσε και ως  αναγνώριση και εκτίμηση της διαχρονικής προσφοράς της ΟΠΑΠ στην κυπριακή κοινωνία.

Ο κύριος Αλετράρης υπενθύμισε ότι «η πορεία της ΟΠΑΠ στην Κύπρο από το 1969 μέχρι σήμερα, βασίστηκε στην έντιμη, ειλικρινή και καθαρή συνεργασία της με το κράτος και την κοινωνία, γεγονός που καταγράφει η ίδια η ιστορία» Κατέληξε δε με τη διαβεβαίωση ότι «με την ίδια ποιότητα συμπεριφοράς αλλά και δύναμη προσφοράς, θα εξακολουθήσουμε να στεκόμαστε κοντά στην κυπριακή κοινωνία και πολιτεία. Πολύ περισσότερο τώρα, όπου οι δύσκολες στιγμές αναδεικνύουν την ανάγκη ύπαρξης ειλικρινών φίλων και συμμάχων ανθρωπιάς, όπως η ΟΠΑΠ Κύπρου».  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top