ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν έβλεπε μπροστά της η 34χρονη Ε/κ οδηγός – «Θέριζε» οχήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν έβλεπε μπροστά της η 34χρονη Ε/κ οδηγός – «Θέριζε» οχήματα

Μεθυσμένη διαπιστώθηκε ότι ήταν οδηγός που προσέκρουσε με το όχημά της, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις με δύο σταθμευμένα οχήματα.

Συγκεκριμένα η 34χρονη Ελληνοκύπρια, προτού εντοπιστεί από την Αστυνομία σε περιοχή τουρκοκυπριακής συνοικίας όπου προκάλεσε το δεύτερο τροχαίο κατά σειρά, είχε συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα στην οδό Γλάστωνος.

Και στην δεύτερη περίπτωση, συγκρούστηκε με σταθμευμένο όχημα.

Η οδηγός διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένη, αφού η ένδειξη σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, ήταν αρχικά 163 και σε τελικό έλεγχο 142mg αντί 22mg.

Η 34χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE