Πηλακούτας: «Ήταν μία δύσκολη νίκη, που θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη»

Πηλακούτας: «Ήταν μία δύσκολη νίκη, που θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά:

«Ήταν μία δύσκολη νίκη, που θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη. Το πρώτο ημίχρονο μπορούσε να ήταν και 2-0 και 3-0.

Ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ, θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Δείξαμε όμως άμεση αντίδραση, σκοράραμε και πήραμε το ζητούμενο έστω και δύσκολα. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών.

Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και θα χρειαστούμε τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε που γέμισαν την κερκίδα σήμερα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κατάμεστο το ‘Αντώνης Παπαδόπουλος’ στο επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE