ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: «Πήραν φωτιά» τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής – Ευτυχώς σταμάτησαν οι βροχές

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: «Πήραν φωτιά» τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής – Ευτυχώς σταμάτησαν οι βροχές

Πέραν των 100 κλήσεων δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από πολίτες, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρνακας, την Κυριακή (15/9).

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ThemaOnline ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέας Χριστοφή, λόγω κακοκαιρίας που επικρατούσε από το πρωί της Κυριακής (15/9) σε διάφορες περιοχές του νησιού, από την Λεμεσό δέχθηκαν μόλις 4 κλήσεις οι οποίες διεκπερώθηκαν άμεσα, ενώ από την Λάρνακα, τα τηλεφωνήματα ξεπέρασαν τα 100.

Ο κ. Χριστοφή επεσήμανε ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από διάφορες υπηρεσίες ώστε να ανταποκριθούν σε όλα τα περιστατικά.

Συγκεκριμένα, σε κινητοποίηση τέθηκαν έντεκα συνεργία της Πυροσβεστικής με τουλάχιστον 3-4 άτομα να συμμετέχουν, στάλθηκε βοήθεια από ΕΜΑΚ και από την Πυροσβεστική Λευκωσίας, έγινε άμεση ανάκληση προσωπικού ενώ από τρία συνεργεία έστειλαν η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, το Δημαρχείο Λάρνακας και η Πολιτική Άμυνα.

Όπως υπογράμμισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου: «Το ευτύχημα είναι ότι σταμάτησε να βρέχει (σ.σ. γύρω στις 15:00)».

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενημέρωση για κάποιο ατύχημα ή ζημιές, ο κ. Χριστοφή ανέφερε ότι προς το παρόν τουλάχιστον, όχι.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE