Τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο του Απόλλωνα για Γιαννιώτα και Περέιρα

Τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο του Απόλλωνα για Γιαννιώτα και Περέιρα

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Γιαννιώτης ο οποίος ένιωσε ενοχλήσει στο χθεσινοβραδινό ματς με αντίπαλο την Πάφο, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού οι ενοχλήσεις προήλθαν από κράμπες λόγω της κούρασης.

Όσον αφορά τον Φακούντο Περέιρα, υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό τετρακέφαλο και αύριο (16/09) θα περάσει από απεικονιστικό έλεγχο με MRI, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE