Γιατί απαγόρευσαν σε ηλικιωμένο την είσοδο σε 1.200 καταστήματα

Γιατί απαγόρευσαν σε ηλικιωμένο την είσοδο σε 1.200 καταστήματα

«Πόρτα» από όλα τα υποκαταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Βρετανία, «έφαγε» ένας συνταξιούχος.

Ο Albert Carter, 80 ετών, λέει ότι αισθάνεται σαν κλέφτης έπειτα και από αυτή την απόφαση που έλαβαν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων Sainsbury. Μάλιστα, όπως τον ενημέρωσαν, αν εμφανιστεί σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας, (συνολικά 1.200) θα ειδοποιήσουν την αστυνομία!

Το… έγκλημα του ηλικιωμένου; Χτύπησε με το αμαξίδιό του μια πελάτισσα, στο κατάστημα στο Νιούκαστλ. Ο πρώην επαγγελματίας οδηγός, είχε επιλέξει το συγκεκριμένο υποκατάστημα προκειμένου να αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης διαμονής του στο χώρο, έπεσε πάνω σε μια πελάτισσα με το ειδικό αμαξίδιο με το οποίο μετακινείται, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. 

«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ανησυχούν για εμένα που έρχομαι σε ένα μαγαζί μετά από αυτό που συνέβη, αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο, οπότε γιατί μου απαγορεύουν την είσοδο για πάντα;», διερωτάται ο άντρας.

«Ήταν δικό μου το φταίξιμο, εγώ φταίω. Δεν το έκανα επίτηδες, δεν κατάλαβα πως έγινε και την χτύπησα . Γιατί μου φέρονται έτσι;», συμπληρώνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE