ΠΑΦΟΣ: Την παρακολουθούσαν πριν τη ληστεία – Χωρίς γάντια ή κουκούλες οι δράστες

ΠΑΦΟΣ: Την παρακολουθούσαν πριν τη ληστεία – Χωρίς γάντια ή κουκούλες οι δράστες

Ληστεία διεπράχθη το βράδυ του Σαββάτου 14/09 στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δυο νεαροί άνδρες άρπαξαν τη τσάντα ιδιοκτήτριας εστιατορίου τη στιγμή που σταμάτησε το αυτοκίνητό της και ετοιμαζόταν να εισέλθει στο σπίτι της.

Η γυναίκα, ηλικίας 48 χρόνων, αντιστάθηκε και προσπάθησε να απωθήσει τους ληστές.

Ωστόσο κόπηκε το λουρί της τσάντας την οποία άρπαξαν οι δράστες.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 4 με 6 χιλιάδων ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο και προσωπικά της αντικείμενα.

Η ιδιοκτήτρια εστιατορίου είχε σχολάσει και μεταβεί με το όχημα της στο σπίτι της.

Οι δράστες, που φαίνεται ότι την παρακολουθούσαν, εμφανίστηκαν μπροστά της μόλις προσπάθησε να κατεβεί από το αυτοκίνητο.

Μόλις άρπαξαν την τσάντα διέφυγαν πεζοί.

Δεν έφεραν ούτε γάντια στα χέρια, αλλά ούτε και οτιδήποτε για να καλύπτουν τα πρόσωπά τους.

Περιγράφονται ως νεαρά άτομα, ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.70 μ περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE