Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ανασύρθηκε ορειβάτης από τον Όλυμπο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ανασύρθηκε ορειβάτης από τον Όλυμπο

Στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο μεταφέρθηκε νεκρός ένας άνδρας από τα Σκόπια, που έπεσε σε γκρεμό, σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ο άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ανακοπή και έπεσε σε γκρεμό, τον ανέσυραν άλλοι ορειβάτες που ήταν μαζί του.

Κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου και τη 2η ΕΜΑΚ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE