Απογοητευτικό νούμερο εισιτηρίων στο Απόλλων-Πάφος, αλλά… υπάρχουν και χειρότερα!

Απογοητευτικό νούμερο εισιτηρίων στο Απόλλων-Πάφος, αλλά… υπάρχουν και χειρότερα!

Μόλις 2212 εισιτήρια, διατέθηκαν στο παιχνίδι του Απόλλωνα με αντίπαλο την Πάφο στο Τσίρειο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τις αρχές του σταδίου της Λεμεσού.

Ένα απογοητευτικό νούμερο, αλλά οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να σκέφτονται πως… υπάρχουν και χειρότερα (χωρίς βέβαια αυτό να… «χρυσώνει το χάπι»), έτσι όπως κατάντησε πλέον το Κυπριακό ποδόσφαιρο με την αποχή χιλιάδων οπαδών από τα γήπεδα λόγω της κάρτας φιλάθλου (και όχι μόνο…).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE