Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Έτοιμη να αποτρέψει κάθε τουρκική κίνηση με όλα τα νόμιμα μέσα η ΚΔ»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Έτοιμη να αποτρέψει κάθε τουρκική κίνηση με όλα τα νόμιμα μέσα η ΚΔ»

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι έτοιμη να αποτρέψει κάθε κίνηση της Τουρκίας με όλα τα νόμιμα μέσα και όπως προστάζει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προσερχόμενος στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου, στη Δερύνεια.

Ερωτηθείς για τις τουρκικές προκλήσεις, ο Πρόεδρος είπε πως «η Κυπριακή Δημοκρατία είναι έτοιμη να αποτρέψει κάθε κίνηση της Τουρκίας με όλα τα νόμιμα μέσα και όπως προστάζει ο ΟΗΕ».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE