Γκολ με το… καλημέρα επιφύλασσε το ντέρμπι για τους γηπεδούχους. Ο Λούκας Σόουζα μόλις στο 5′ μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε ιδανικά τον Βοζίνια και άνοιξε το σκορ.
Ο Βραζιλιάνος μπήκε… φορτσάτος και είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στο 9′ και στο 13′ αντίστοιχα. Στην πρώτη φάση ο Ζοαοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ, ο μέσος του ΑΠΟΕΛ πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βοζίνια, ενώ στη δεύτερη φάση, «ξεχασμένος» στο δεύτερο δοκάρι, έκανε την σκαστή κεφαλιά όμως έφυγε μόλις έξω.
Η ΑΕΛ προσπάθησε να ψάξει αντίδραση και στο 21′ ο Τόρες πάτησε στην περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Μερκής έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 30′ ο Μπέζιακ δέχτηκε μια μακρινή μπαλιά, κατέβασε, έκανε και το σουτ, όμως ο Βοζίνια μάζεψε με διπλή προσπάθεια. Έντεκα λεπτά αργότερα, στο 41′ η ΑΕΛ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, καθώς έφυγε η μπάλα από τα χέρια του Μπέλετς, βρήκε στον Αβραάμ όμως πήγε παράλληλα από την εστία.
Ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς με ένα σουτ-κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ΑΕΛ για να διαμορφώσει το 2-0 το οποίο «έκλεισε» το α΄μέρος.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com