Με το… αριστερό η Ομόνοια στο πρωτάθλημα Νέων U19

Με το… αριστερό η Ομόνοια στο πρωτάθλημα Νέων U19

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με τους Κυριακίδη, Γεωργίου, Παπαθεοχάρους, Ευαγγέλου, Αντωνίου, Μενοίκου, Ζευκή, Χαραλάμπους, Σάββα, Χριστοφόρου και Κωνσταντίνου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Βαρνάβα, Φιλίππου και Εσελέρ.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να προηγούνται και την ομάδα μας να ισοφαρίζει με πέναλτι του Σταύρου Χριστοφόρου.

Η Νέα Σαλαμίνα έκανε το 2-1 πριν το τελος του ημιχρόνου με το σκορ αυτό να μένει μέχρι το τέλος.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ στο «Ηλίας Πούλλος» με στόχο την πρώτη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.