ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά κοντά στον Σταυρό της Ψώκας

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά κοντά στον Σταυρό της Ψώκας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 15:40 το απόγευμα του Σαββάτου 14/09 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:00 της ίδιας μέρας στην τοποθεσία «Μούττη του Τόρνου», κοντά στον Σταυρό της Ψώκας, εντός του κρατικού δάσους Πάφου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά, που έκαψε δυο δεκάρια θαμνώδους βλάστησης, προκλήθηκε από πτώση κεραυνού, και για την κατάσβεσή της ανταποκρίθηκαν αμέσως ισχυρές επίγειες δυνάμεις του Τμήματος Δασών αποτελούμενες από 10 πυροσβεστικά οχήματα με το ανάλογο προσωπικό.

Στην προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και δύο από τα ελικόπτερα που εκμισθώνει η Δημοκρατία, καθώς και ένας εκσκαφέας.

Στην περιοχή της πυρκαγιάς θα παραμείνουν δυνάμεις σε επιφυλακή για πιθανή αναζωπύρωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ-Χέρτσογκ: Σε εξέλιξη η συνάντηση τους - Η ατζέντα των θεμάτων που συζητούν (VIDEO)

ΠτΔ-Χέρτσογκ: Σε εξέλιξη η συνάντηση τους - Η ατζέντα των θεμάτων που συζητούν (VIDEO)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ισραηλινό Πρόεδρο Ισαάκ Χέρτσογκ, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE