Λαμπριανίδης για θανατηφόρο στο Καϊμακλί: «Ώσπου είναι έγνοια το ραντάρ στο highway αυτά θα έχουμε»

Λαμπριανίδης για θανατηφόρο στο Καϊμακλί: «Ώσπου είναι έγνοια το ραντάρ στο highway αυτά θα έχουμε»

Μέσω του ThemaOnline τοποθετήθηκε ο  πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (14/9) όπου έχασε τη ζωή του 69χρονος που επέβαινε σε τροχοκάθισμα.

Ο κ. Λαμπριανίδης, σημείωσε ότι από το φωτογραφικό υλικό που παρουσίασε η ιστοσελίδα μας, είναι ξεκάθαρο ότι ο άτυχος άνδρας που απεβίωσε κινείτο στο οδόστρωμα.

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών, σχολίασε σχετικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας που έκανε λόγο για σταθμευμένα οχήματα στα πεζοδρόμια της οδού όπου σημειώθηκε η τραγωδία: «Ώσπου είναι έγνοια της Αστυνομίας τα ραντάρ στο highway και μόνο τα πολύ σοβαρά αδικήματα των οδηγών, και αυτά τα μικρά μένουν ατιμώρητα, θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

«Επιτέλους, να βγουν (σ.σ. οι αστυνομικοί) στους δρόμους και των πόλεων και να ασχοληθούν με όλα τα τροχαία αδικήματα, για να περάσει το μήνυμα στους οδηγούς ότι γίνεται σωστή αστυνόμευση» συμπλήρωσε.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE