Νίκη με ρεκόρ του αρχηγού

Νίκη με ρεκόρ του αρχηγού

Άνετη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός με 79-64 απέναντι στο Κόροιβο επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά σε ένα αγώνα όπου ο Δημήτρης Διαναντίδης κατέγραψε άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ που «μάζεψε» πέρασε στην πρώτη θέση της… ιστορίας από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω του τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο Μήτσος έχει, πλέον, 1506 ενώ ο «Τσάρι» έχει σταματήσει στα 1505.

Έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο Παναθηναϊκός έστειλε ηχηρό μήνυμα, προς όλες τις κατευθύνσεις, βάζοντας το λιθαράκι του κατά του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας. Μέσα στις τέσσερις γραμμές ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να κάνουν το καθήκον τους στο… ακέραιο και να παίρνουν με χαρακτηριστική άνεση την νίκη με 79-64. Την ίδια ώρα, για ένα ακόμα ματς, ο μαυροβούνιος τεχνικός έδινε την ευκαιρία στους μικρούς του «τριφυλλιού» με τους Χαραλαμπόπουλο, Διαμαντάκο και Λούντζη να την… πιάνουν από τα μαλλιά.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 39-29, 58-40, 79-64

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 8(1), Σλότερ 10(2), Μποχωρίδης 8(1), Φώτσης, Νέλσον 6, Παππάς 12(1), Διαμαντίδης 4, Γκιστ 13(1), Μπατίστα 1, Διαμαντάκος 5, Λούντζης 6, Λαουάλ 6

Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος): Μαγκέτ 9(1), Μάρσαλ 13, Γιαννακίδης 5(1), Αγγελόπουλος, Παπαπέτρου 5, Μπάουερς 6, Βασίλιεβιτς, Κανονίδης 12(2), Φιλιππάκος, Τέρνερ 2, Ρούμπιο 9(1), Γαλιώτος 3

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE