ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπίστηκε νεκρός από περαστικούς - Τον έψαχναν ένα μήνα

ΕΛΛΑΔΑ: Εντοπίστηκε νεκρός από περαστικούς - Τον έψαχναν ένα μήνα

Το πτώμα ενός άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και αρκετές μέρες, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/9) στον ποταμό Νέστο, στην Ξάνθη.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης από περαστικούς στην παραποτάμια περιοχή κοντά στο Εράσμιο, σύμφωνα με το xanthnea.gr.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών πρόκειται για 60χρονο από τον οικισμό του Κύρνου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου έναν μήνα.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο άντρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Το κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε πρόταση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που προβλέπει ο στρατός της χώρας να καταλάβει «την πόλη της Γάζας», ανέφερε προ ολίγου X ο Μπαράκ Ραβίντ, ισραηλινός ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios και του CNN, επικαλούμενος πηγή του στην ισραηλινή κυβέρνηση την οποία δεν κατονόμασε.

BEST OF TOTHEMAONLINE