ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγνωστος επιχείρησε να βάλει φωτιά στο ΤΑΕ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγνωστος επιχείρησε να βάλει φωτιά στο ΤΑΕ

Φωτιά στο κτήριο που στεγάζεται το ΤΑΕ Λευκωσίας στον Στρόβολο, επιχείρησε να βάλει, άγνωστος.

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε στο ThemaOnline από αστυνομική πηγή. Σημειώνεται ότι η είδηση μεταδόθηκε αρχικά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, το εγκληματικό στοιχείο που επιχείρησε να κάψει με μπιτόνι βενζίνης τον χώρο, έφερε κουκούλα στο κεφάλι. Ο δράστης, φέρεται να κατάφερε είσοδο στον περιφραγμένο χώρο του ΤΑΕ, παραβιάζοντας το συρματόπλεγμα.

Σημειώνεται ότι, το άγνωστο πρόσωπο έγινε αντιληπτό από μέλη του ΤΑΕ πριν καταφέρει να δράσει, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να τον ακινητοποιήσουν και να του φορέσουν χειροπέδες, αφού κατάφερε να διαφύγει.

Πάντως, στον χώρο του ΤΑΕ εντοπίστηκαν τεκμήρια. 

Έγινε προσπάθεια να ταυτοποιηθεί μέσω των όσων κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ωστόσο και πάλι δεν κατέστη δυνατό.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Για το περιστατικό είναι ενήμερος ο Αρχηγός της Αστυνομίας ο οποίος ζήτησε έκθεση γεγονότων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE