Η συγκλονιστική αγκαλιά του Σκόλα στον Τζινόμπιλι (vid)

Η συγκλονιστική αγκαλιά του Σκόλα στον Τζινόμπιλι (vid)

Η αγκαλιά του Λουίς Σκόλα και του Μανού Τζινόμπιλι μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Γαλλία ήταν η πιο δυνατή στιγμή από την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Γαλλία.

Η Αργεντινή ήταν η κυρίαρχη ομάδα στον ημιτελικό με την Γαλλία και επικράτησε με σκορ 80-66 χάρη στην μυθική εμφάνιση του 39χρονου Λουίς Σκόλα που με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ έστειλε τους Γκαούτσος στον τελικό του τουρνουά να αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Το πάθος των Αργεντίνων «ξεχειλίζει», όχι μόνο σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά και στα ματς των προηγούμενων ετών δείχνοντας πως όλοι είναι μια γροθιά και αυτό οι μεγάλοι παίκτες το έχουν περάσει στους επόμενους όπως ο Φακούντο Καμπάτσο.

Η εικόνα που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο συνέβη ελάχιστα μετά την ολοκλήρωση της τεράστιας πρόκρισης των «Γκαούτσος» επί της Γαλλίας.

Ο «γερόλυκος» Λουίς Σκόλα που μόλις έχει πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του τρέχει για να αγκαλιάσει τον θρύλο του μπάσκετ της χώρας, τον μεγάλο Μανού Τζινόμπιλι, με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί πολλές επιτυχίες, αλλά και πέρασαν σκληρές αποτυχίες, ωστόσο το πάθος παραμένει το ίδιο ακόμα και τώρα.

Η εικόνα που μένουν αγκαλιασμένοι είναι πραγματικά συγκλονιστική καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι συγκινητική και έτσι αποτελεί με διαφορά την πιο δυνατή εικόνα ολόκληρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου που μας δείχνει πως όσο χρονών και να είναι, αν έχει πάθος μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή: To10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE