Η συγκλονιστική αγκαλιά του Σκόλα στον Τζινόμπιλι (vid)

Η συγκλονιστική αγκαλιά του Σκόλα στον Τζινόμπιλι (vid)

Η αγκαλιά του Λουίς Σκόλα και του Μανού Τζινόμπιλι μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Γαλλία ήταν η πιο δυνατή στιγμή από την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Γαλλία.

Η Αργεντινή ήταν η κυρίαρχη ομάδα στον ημιτελικό με την Γαλλία και επικράτησε με σκορ 80-66 χάρη στην μυθική εμφάνιση του 39χρονου Λουίς Σκόλα που με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ έστειλε τους Γκαούτσος στον τελικό του τουρνουά να αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Το πάθος των Αργεντίνων «ξεχειλίζει», όχι μόνο σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά και στα ματς των προηγούμενων ετών δείχνοντας πως όλοι είναι μια γροθιά και αυτό οι μεγάλοι παίκτες το έχουν περάσει στους επόμενους όπως ο Φακούντο Καμπάτσο.

Η εικόνα που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο συνέβη ελάχιστα μετά την ολοκλήρωση της τεράστιας πρόκρισης των «Γκαούτσος» επί της Γαλλίας.

Ο «γερόλυκος» Λουίς Σκόλα που μόλις έχει πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του τρέχει για να αγκαλιάσει τον θρύλο του μπάσκετ της χώρας, τον μεγάλο Μανού Τζινόμπιλι, με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί πολλές επιτυχίες, αλλά και πέρασαν σκληρές αποτυχίες, ωστόσο το πάθος παραμένει το ίδιο ακόμα και τώρα.

Η εικόνα που μένουν αγκαλιασμένοι είναι πραγματικά συγκλονιστική καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι συγκινητική και έτσι αποτελεί με διαφορά την πιο δυνατή εικόνα ολόκληρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου που μας δείχνει πως όσο χρονών και να είναι, αν έχει πάθος μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή: To10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE