Θέλει να «δέσει» τον Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός

Θέλει να «δέσει» τον Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός

Το ταξίδι του μάνατζερ του Ρομπέρτο, Μαριάνο Αγκιλάρ, φούντωσε τις φήμες για την παραμονή του Ισπανού τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό.

Ο εκπρόσωπος του υψηλόσωμου τερματοφύλακα, βρέθηκε χθες στο «Καραϊσκάκης» όπου παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Μαριάνο Αγκιλάρ, είχε την ευκαιρία να τα… πει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η παρουσία του εκπρόσωπου των Ρομπέρτο φούντωσε τις φήμες για το μέλλον του Ισπανού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν νέα πρόταση στον Ρομπέρτο για την παραμονή του στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, με σαφώς βελτιωμένες αποδοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE