Τη θανατική ποινή αντιμετωπίζει ο νεαρός που σκότωσε 22 ανθρώπους στο Ελ Πάσο

Τη θανατική ποινή αντιμετωπίζει ο νεαρός που σκότωσε 22 ανθρώπους στο Ελ Πάσο

Ένορκο δικαστικό συμβούλιο παρέπεμψε σε δίκη τον νεαρό άνδρα που σκότωσε 22 ανθρώπους τον Αύγουστο, όταν άνοιξε πυρ σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας και κατόπιν δήλωσε στις αρχές ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους Μεξικανούς.

Ο Πάτρικ Κρούζιους, 21 ετών, είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή εφόσον κριθεί ένοχος, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Χάιμε Εσπάρσα, της κομητείας του Ελ Πάσο.

Ο Κρούζιους κατηγορείται ότι στις 3 Αυγούστου οδήγησε από το Ντάλας στο Ελ Πάσο και άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα μέσα στο κατάστημα, πυροβολώντας αδιακρίτως τους ανθρώπους που έκαναν τα ψώνια τους.

Στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Ομολόγησε και είπε στην αστυνομία ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους «Μεξικανούς».

Μόλις 13 ώρες μετά τη σφαγή στο Τέξας, στο κέντρο του Ντέιτον του Οχάιο ένας κουκουλοφόρος ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 9 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 27 μέσα σε ένα λεπτό, προτού να πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE