Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Το διοικητικό συμβούλιο αναμένει ότι οι αγορές αυτές θα συνεχιστούν για όσο διάστημα είναι αναγκαίο να ενισχυθεί η επίδραση της επιτοκιακής πολιτικής της και θα σταματήσουν λίγο πριν η ΕΚΤ αρχίσει να αυξάνει τα βασικά της επιτόκια.
Με τη σημερινή απόφαση, η ΕΚΤ διατήρησε το επιτόκιο των πράξεων κύριας αναχρηματοδότησης καθώς και το επιτόκια διευκόλυνσης οριακής χρηματοδότησης στο 0,00% και το 0,25%, αντίστοιχα.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 15:30 ώρα Κύπρου ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις