Εκρήξεις στρατοπέδου Κερύνειας – Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών, μεταξύ τους και τουρίστες

Εκρήξεις στρατοπέδου Κερύνειας – Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών, μεταξύ τους και τουρίστες

Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματιών από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε αποθήκη πυρομαχικών σε στρατόπεδο στην κατεχόμενη Κερύνεια τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/0).

Σύμφωνα με δηλώσεις του ψευδοπροθυπουργού των κατεχομένων Ερσίν Τατάρ ενώπιον δημοσιογράφων, εννέα από συνολικά 12 άτομα που υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς έχουν λάβει θεραπευτική αγωγή σε νοσοκομείο και εν συνεχεία πήραν εξιτήριο. Οι υπόλοιποι τρεις κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.

Εξάλλου, τουρκοκυπριακά Μ.Μ.Ε. μεταδίδουν ότι κάποιοι τουρίστες που διαμένουν στο ξενοδοχείο Acapulco με το οποίο γειτνιάζει το στρατόπεδο, έτυχαν θεραπείας για μικροτραυματισμούς.

Αρχικά είχε μεταδοθεί η πληροφορία περί δυο μόνο τραυματιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE