Ανδρέας Σωκράτους: «Δεν θα γίνει φρένο στο ΕΣΤΙΑ το Κτηματολόγιο»

Ανδρέας Σωκράτους: «Δεν θα γίνει φρένο στο ΕΣΤΙΑ το Κτηματολόγιο»

Το Κτηματολόγιο δεν θα γίνει φρένο στο Εστία διαβεβαίωσε Διευθυντής του.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας​ Ανδρέας Σωκράτους,  διαβεβαίωσε ότι το κτηματολόγιο δεν θα γίνει φρένο στην εφαρμογή του Σχεδίου Εστία, σχολιάζοντας φόβους που εκφράστηκαν  ότι ενδεχομένως να καθυστερήσουν οι διαδικασίες για ένταξη δανειοληπτών στο σχέδιο Εστία, λόγω των εγγράφων που απαιτεί να προσκομίσουν οι αιτητές από το Κτηματολόγιο ώστε αυτοί να ενταχθούν στο σχέδιο.

Ο κ. Σωκράτους έδωσε τη διαβεβαίωση αυτή στο περιθώριο δηλώσεων του στη Βουλή μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.