ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαμαρτυρία έξω από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις – Αστυνομία στο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαμαρτυρία έξω από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις – Αστυνομία στο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περίπου 80 άτομα μαζεύτηκαν έξω από το κτήριο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λεμεσό, για να διαμαρτυρηθούν ζητώντας εργασία.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Συγκεκριμένα, γύρω στα 80 άτομα, όλοι αλλοδαποί υπήκοοι χωρών της Ασίας, μαζεύτηκαν το πρωί της Πέμπτης 12/09 έξω από το κτήριο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων επί της Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Στο σημείο οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα, ενώ στον χώρο μετέβησαν και αστυνομικοί για επίβλεψη της κατάστασης, η οποία κινείται σε κόσμια πλαίσια.

Όπως πληροφορούμαστε κύριο αίτημα των διαδηλωτών, είναι να εργάζονται από την πρώτη μέρα που θα έρθουν στο νησί μας.

*Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE