Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Στη γερμανική πρωτεύουσα, θα συναντηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον ομόλογο του, Χάικο Μαας και θα έχουν συνομιλίες για μια σειρά θεμάτων.
Αναμένεται πως στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών των δύο πολιτικών, θα βρεθεί και η τουρκική προκλητικότητα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, γεγονός που το Βερολίνο χαρακτηρίζει ως «παράνομες ενέργειες».
Άλλο θέμα που θα συζητηθεί θα είναι και το μεταναστευτικό, που αφορά τόσο την Γερμανία, όσο και την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις