ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αποχαιρετούν την 13χρονη Άντρια για το μεγάλο ταξίδι... Γέμισε δάκρυα η θέση της στο Τσίρειο Γυμνάσιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αποχαιρετούν την 13χρονη Άντρια για το μεγάλο ταξίδι... Γέμισε δάκρυα η θέση της στο Τσίρειο Γυμνάσιο

11 Σεπτεμβρίου και η 13χρονη Άντρια Παναγίδου, που απεβίωσε τα ξημερώματα της 9η Σεπτεμβρίου, ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στη Λεμεσό οδηγείται στην τελευταία της κατοικία.
 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Νεκρή την εντόπισε η θεία της όταν πήγε να την ξυπνήσει για να πάει πρώτη μέρα σχολείο.

Παράκληση όλων στην κηδεία της να φορέσουν άσπρες φανέλες και οι φίλες και συμμαθήτριες της να βάλουν τιάρες πριγκίπισσας στα μαλιά τους, όπως αρμόζει σε μία πριγκίπισσα στον τελευταίο της χορό, ανέφερει πρόσωπο από το περιβάλλον της. 

 

Στο Τσίρειο Γυμνάσιο Λεμεσού όπου την ανέμενε οι συμμαθητές και οι καθηγητές της κράτησαν κενή τη θέση της, γράφοντας αποχαιρετιστήρια λόγια στο θρανίο και την καρέκλα και τοποθέτησαν λίγα λουλούδια και τη φωτογραφία της. 

Η κηδεία έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Παλώδια. 

Εις μνήμη της αντί στεφάνων θα γίνουν εισφορές για ευπαθείς ομάδας. 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE