ΚΥΠΡΟΣ: Καζαντί προσφέρει ένα περιέργο... δώρο!– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καζαντί προσφέρει ένα περιέργο... δώρο!– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καζαντί που βρέθηκε στο πανηγύρι του Αρακαπά, μάλλον τρόλαρε τους πελάτες του!

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία πιο κάτω, την οποία δημοσίευσε η σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ», το δώρο δινόταν σε όσους πετύχαιναν τρία στα τρία.

Αυτό που κέρδιζε λοιπόν όπου πετύχαινε τα απόλυτο στις τρεις φορές που θα έπαιζε, θα κέρδιζε κρουαζιέρα στην Αγία Νάπα, με την… διπλοκαμπινιά!

Προφανώς ο ιδιοκτήτης του καζαντί, πίστευε ότι είναι ακατόρθωτο μπορεί κάποιος να πετύχει το 3Χ3 γι ‘αυτό πρόσφερε αυτό το δώρο.

Κρουαζιέρα πάντως με διπλοκάμπινο όχημα, δεν γίνεται, άρα προφανώς ο ιδιοκτήτης του καζαντί, τρόλαρε τους πελάτες του!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής Νέας Υόρκης: Στάσιμα νερά και διπλωματικά προσχήματα - Η Λευκωσία μπροστά στο αδιέξοδο

Πενταμερής Νέας Υόρκης: Στάσιμα νερά και διπλωματικά προσχήματα - Η Λευκωσία μπροστά στο αδιέξοδο

Στις 16 και 17 Ιουλίου, οι εμπλεκόμενες πλευρές στο κυπριακό, μεταβαίνουν στη Νέα Υόρκη για τη δεύτερη άτυπη πενταμερή διάσκεψη υπο την αιγίδα των ΗΕ. Το σκηνικό ωστόσο απέχει πολύ από το να είναι ελπιδοφόρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE