Επιστρέφει στο OMEGA η Χριστιάνα Αριστοτέλους για την μεσημβρινή εκπομπή - VIDEO

Επιστρέφει στο OMEGA η Χριστιάνα Αριστοτέλους για την μεσημβρινή εκπομπή - VIDEO

Η κίνηση που κανείς δεν περίμενε!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει στο κανάλι, όπου ξεκίνησε την πορεία της και για σειρά ετών παρουσίαζε μια από τις πιο αγαπητές εκπομπές, που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε ανελλιπώς.

Αφορμή της επιστροφής της, η μεσημβρινή εκπομπή του καναλιού, "Έλα να δεις", αφού θα παραχωρήσει μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.  Η νέα ομάδα του ONEGA, όπως όλα δείχνουν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και με εκλεκτούς καλεσμένους, αλλά κυρίως με πρόσωπα που κανείς δεν αναμένει καταφέρνει να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού.

Στο τρέιλερ της εκπομπής ανακοινώνεται η παρουσία της Χριστιάνας στο στούντιο και φυσικά αναμένεται η αντίδραση της και τα συναισθήματα που θα εκφράσει επιστρέφοντας στο κανάλι του Αρχαγγέλου μετά από τόσα χρόνια.


Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE