Κίκης: «Καμία ενημέρωση για θέμα προπονητή»

Κίκης: «Καμία ενημέρωση για θέμα προπονητή»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μίλησε σήμερα στην ιστοσελίδα μας και δήλωσε πως δεν είχε καμία επαφή με τον Απόστολο Μακρίδη και για πρόθεση του να παραιτηθεί.

Νωρίτερα σήμερα, υπήρξε πληροφόρηση πως ο τεχνικός του Εθνικού κάνει σκέψεις παραίτησης μετά το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Από πλευράς προέδρου της ομάδας, υπάρχει άγνοια και θα γίνει συνάντηση για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο Απόστολος Μακρίδης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά το χθεσινό παιχνίδι και έχει παράπονα από την διαιτησία, τα οποία υπάρχουν από την αρχή της σεζόν. Μάλιστα, δεν ήθελε να σχολιάσει τον αγώνα παρά μόνο να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα που δίνει αγώνα με το Βέλγιο το ερχόμενο Σάββατο.

Στον Εθνικό έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΛ που εστιάζονται σε φάση που ζήτησαν πέναλτι, σε γκολ που σημείωσε η ομάδα και ακυρώθηκε αλλά και στη τελευταία φάση του αγώνα που ζήτησαν χέρι.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE