Tου πρόσφερε θέση ο Άγιαξ, αλλά προτίμησε την Εθνική Ελλάδας!

Tου πρόσφερε θέση ο Άγιαξ, αλλά προτίμησε την Εθνική Ελλάδας!

Ο Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι έκανε πρόταση στον Τζον Φαν’τ Σιπ για να εργαστεί ως ασίσταντ στον «Αίαντα» ωστόσο η συμφωνία χάλασε λόγω οικονομικού και Εθνικής!

Ο Άγιαξ αναζητούσε τον κατάλληλο άνθρωπο, ο οποίος θα εκτελούσε ανάλογο ρόλο με εκείνον που κατείχε μέχρι πέρυσι ο Ντένις Μπέργκαμπ.

Οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας ήθελαν από τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ παικτών και του Έρικ Τεν Χαχ.

Ο 55χρονος τεχνικός είδε με καλό μάτι την συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο το deal δεν έγινε αφού αξίωνε περισσότερα χρήματα, απ’ όσα διαθέτει η ολλανδική ομάδα για τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, ενώ προέκυψε και η πρόταση της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαν’τ Σιπ αγωνίστηκε για 11 χρόνια στον Άγιαξ, ενώ εργάστηκε στο προπονητικό επιτελείο του «Αίαντα» για άλλα εννέα!

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE