MICHAEL SCHUMACHER: Εισήχθη υπό άκρα μυστικότητα σε Νοσοκομείο- Οι τελευταίες πληροφορίες

MICHAEL SCHUMACHER: Εισήχθη υπό άκρα μυστικότητα σε Νοσοκομείο- Οι τελευταίες πληροφορίες

Σε νοσοκομείο του Παρισιού εισήχθη υπό άκρα μυστικότητα ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, όπως μεταδίδει η γαλλική εφημερίδα “Le Parisien”.

Ο 50χρονος Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και πάνω από 5 χρόνια, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Le Parisien” που αναμεταδίδει το ant1news.gr, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής εισήχθη στη Μονάδα Διαρκούς Παρακολούθησης του Τμήματος Καρδιοαγγειακής Χειρουργικής, και πιθανολογείται ότι υποβάλλεται σε εγχύσεις βλαστοκυττάρων, που διανέμονται στο σώμα, προκειμένου να αποκτήσει μια συστηματική αντιφλεγμονώδη δράση.

Υπεύθυνος αυτής της πρωτοποριακής θεραπείας είναι ο καθηγητής Φιλίπ Μενάς, ο οποίος το 2014 πραγματοποίησε εμβρυονική μεταμόσχευση καρδιακών κυττάρων σε ασθενή με καρδιακή ανεπάρκεια. Έκτοτε, ο Μενάς διενεργεί νέα πειράματα με ενδοφλέβια έγχυση κοκτέιλ θεραπευτικών εκκρίσεων, που παρασκευάζονται στο εργαστήριο από πολύ νεαρά καρδιακά κύτταρα, τα οποία προέρχονται από ειδικά βλαστοκύτταρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στο γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ, τον Δεκέμβριο του 2013. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου σε κλινική της Γκρενόμπλ της Γαλλίας και στη συνέχεια τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

Τον Ιούνιο, ο Γερμανός οδηγός αγώνων ξύπνησε από το κώμα και μετέβη σε κλινική αποκατάστασης στη Λωζάννη της Ελβετίας. Τον Σεπτέμβριο, αποφασίστηκε ο Σουμάχερ να συνεχίσει την περαιτέρω θεραπεία στο σπίτι καθώς η κατάστασή του βελτιώθηκε.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς αγώνων όλων των εποχών. Κέρδισε συνολικά 91 αγώνες και ανέβηκε 155 φορές στο βάθρο, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο οδηγό της Formula 1.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.