ΟΦινλανδός στράικερ ήταν καταλυτικός παράγοντας στην άνοδο της Νόριτς στην Premier League, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Championship με 29 τέρματα. Φέτος έχει πιάσει τη σεζόν από εκεί που την άφησε, αφού ο Τεέμου Πούκι δεν σταματάει να σκοράρει.
Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Premier League έχει σκοράρει πέντε τέρματα και βρίσκεται στην 1η θέση της σχετικής κατάταξης μαζί με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ πήρε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγγλικού πρωταθλήματος για τον μήνα Αύγουστο.
Με την φανέλα της εθνικής Φινλανδίας επιβεβαίωσε σε τι φόρμα βρίσκεται. Σκόραρε απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και με την Ιταλία την Κυριακή (8/9) φτάνοντας τα πέντε γκολ συνολικά στα προκριματικά του Euro 2020.
Μάλιστα, με μία γρήγορη αναζήτηση ο Πούκι τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα απ’ όσα μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Εμπαπέ.
Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com