Το μήνυμα που έστειλαν Μυτίδης και Χάρης Κυριάκου

Το μήνυμα που έστειλαν Μυτίδης και Χάρης Κυριάκου

Σε ρυθμούς Βελγίου κινείται η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών και σήμερα, έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ οι διεθνείς μας Νέστορας Μυτίδης και Χάρης Κυριάκου.

Αμφότεροι, έστειλαν το μήνυμα πως η Εθνική μας θα τα δώσει όλα απέναντι στο Βέλγιο, χαρακτηρίζοντας τον αντίπαλο μας ως μια εξαιρετική ομάδα.

Μυτίδης:

«Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Το Βέλγιο είναι πολύ καλή ομάδα αλλά μπορούμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω στο πλάνο του προπονητή μας».

Χάρης Κυριάκου:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι παραπάνω μπορούμε. Είναι μια εξαιρετική ομάδα το Βέλγιο αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.