ΛΑΡΝΑΚΑ – ΔΙΑΣΩΣΗ: Ένιωσε αδιαθεσία η δύτης – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΔΙΑΣΩΣΗ: Ένιωσε αδιαθεσία η δύτης – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η γυναίκα που διασώθηκε από την Λιμενική Αστυνομία, στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται το ναυάγιο του «Ζηνοβία».

Η αρχική πληροφορία έκανε λόγο για άνδρα που υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, ωστόσο, πρόκειται για γυναίκα δύτη, η οποία ενώ βρισκόταν εντός των υδάτων, ένιωσε αδιαθεσία.

Η γυναίκα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, παραλήφθηκε από σκάφος της Λιμενικής που μετέβηκε στο σημείο και την οδήγησε στην ακτή όπου βρισκόταν ασθενοφόρο.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας.

Εκ πρώτης, η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE