To «COPY PASTE» και το «ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΑ» του Βουκομάνοβιτς!

To «COPY PASTE» και το «ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΑ» του Βουκομάνοβιτς!

Θα τον κρίνουμε όταν θα αρχίσει δουλειά τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς και κατά πόσον θα δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν. Γράψαμε την άποψη μας πριν από λίγο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 

Xτες με το που ανακοινώθηκε ο Σέρβος τεχνικός, έπεσε μπόλικο copy paste (αντιγραφή), όπου δυστυχώς υπήρξαν ανακρίβειες, προφανώς στην προσπάθεια ενός Μέσου να «φτιάξει» το όνομα του. Δυστυχώς «έπεσαν στην παγίδα» κι άλλα Μέσα.

Δείτε σε δυο διαφορετικές ποδοσφαιρικές ιστοσελίδες, στοιχεία για το παλμαρές του νέου προπονητή του Απόλλωνα (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ).

Έγραψαν λοιπόν ότι ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς, ως προπονητής της Στάνταρ Λιέγης, την οδήγησε στην δεύτερη θέση του Βελγικού πρωταθλήματος.

Μα βρε παιδιά, αφού ήταν επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015; Το πρωτάθλημα του Βελγίου, απ’ όσα ξέρουμε, τελειώνει τον Μάιο ή το πολλή τον Ιούνιο.

Επίσης έγραψαν είχε διαδοχικές παρουσίες στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ. Μόνο που δεν διευκρίνισαν, ότι ήταν βοηθός κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, του Ισραηλινού Γκάι Λουζόν.

Βρε παιδιά είπαμε να το «μακιγιάρουμε» το βιογραφικό του Ιβάν, αλλά εν τέλει φαίνεται ότι το «πνίξαμε».

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE