ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Μόλις πάτησε το πόδι του Κύπρο φόρεσε χειροπέδες ο 30χρονος Ελληνοκύπριος

ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Μόλις πάτησε το πόδι του Κύπρο φόρεσε χειροπέδες ο 30χρονος Ελληνοκύπριος

Έναν 30χρονο Ελληνοκύπριο που διαμένει μονιμά στο Λονδίνο συνέλαβε το βράδυ της Δευτέρας (9/9) η αστυνομία με την άφιξη του στο αεροδρόμιο Πάφου.

Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από το 2008 για υπόθεση κλοπής πιστωτικής κάρτας και κλοπής διαφόρων προϊόντων αξίας 3 χιλιάδων ευρώ.

Σήμερα αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Εναντίον του φαίνεται ότι εκκρεμούν παρόμοιας φύσης υποθέσεις και σε άλλες επαρχίες και αμέσως μετά την καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο Πάφου θα παραληφθεί και από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE