ΛΑΡΝΑΚΑ: 28χρονος κατήγγειλε την... σύζυγό του! - Έβγαλαν τα «άπλυτά» τους στην φόρα

ΛΑΡΝΑΚΑ: 28χρονος κατήγγειλε την... σύζυγό του! - Έβγαλαν τα «άπλυτά» τους στην φόρα

Δύο αλλοδαποί, μία γυναίκα από τη Ρουμανία και ένας άνδρας από το Πακιστάν, αναζητούνται από την Αστυνομία ως ύποπτοι για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και δόλια τελετή γάμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας (9/9), 28χρονος από το Πακιστάν κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι η σύζυγος του από τη Ρουμανία έκλεψε από το διαμέρισμα όπου διαμένει μόνος του στην Αγία Νάπα, το χρηματικό ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ.

Σε κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 28χρονος ανέφερε ότι με τη σύζυγο του τέλεσε εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αραδίππου στις 8 Οκτωβρίου 2018, επειδή θα έληγε η άδεια παραμονής του στην Κύπρο ως φοιτητής και ήθελε να παραμείνει στην Δημοκρατία.

Επίσης ο νεαρός κατονόμασε ομοεθνή του, αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε να τελέσει τον εικονικό γάμο.

Εναντίον των δύο ατόμων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και ο 28χρονος συνελήφθη γύρω στις 4 τα ξημερώματα.

Ο ομοεθνής και η σύζυγος του 28χρονου καταζητούνται ενώ τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των ατόμων των οποίων η έξοδος από τη Δημοκρατία απαγορεύεται.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE