Αρτυματάς: «Ήθελα πολύ να σκοράρω και τα κατάφερα»

Αρτυματάς: «Ήθελα πολύ να σκοράρω και τα κατάφερα»

Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο, ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου, Κωστάκης Αρτυματάς.

Αναλυτικά:

«Πάντα όταν κερδίζεις, νιώθεις πολύ ωραία μετά το τέλος του αγώνα. Το να πετυχαίνεις τέρμα ,σας διαβεβαιώνω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο κόσμο.

Ήταν το πρώτο μου γκολ με την Εθνική Κύπρου. Ήθελα πολύ να σκοράρω και τα κατάφερα.

Σίγουρα δεν σταματάμε ούτε στα αρνητικά, αλλά ούτε και στα θετικά αποτελέσματα και βλέπουμε τη συνέχεια.

Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας σε κάθε παιχνίδι, ανεξαιρέτως αντιπάλου, με στόχο στο τέλος της διαδρομής να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να τερματίσουμε σε μία καλή θέση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE